KAN BAĞIŞI

9 Şubat 2024 tarihinde Oğuzlar Belediyesi binası karşısında araç park yerinde, kan stoklarını güçlendirmek amacıyla kan almak için ilçemize gelen kan bağışı aracına bazı velilerimiz giderek kan vermişlerdir. Bu güzel davranış karşısında kan bağışı yapan velilerimizin öğrencilerine yönelik, Kızılay merkezi teşekkür amacıyla minik hediyeler göndermiştir.

Gelen hediyeleri Okul Müdürü Hikmet TULU ile Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Kızılay ın gönüllü çalışanı olan Murat SANDAL dağıtmışlardır.

Hediye dağıtımından önce Okul Müdürü Hikmet TULU ve Müdür Yardımcısı Murat SANDAL Kızılay’ın amacından ve hizmetlerinden bahsetti. İlçemize kan toplamak amacıyla belirli aralıklarda gelen Kızılay için kan vermeye tüm velilerimizi öğrencilerimiz aracılığıyla davet etti.

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024